VWV3D – Atlas d’anatomia en 3D

ScreenShot120

Des del Servei de Biblioteca i Documentació, s’ha subscrit el recurs VMV3D – Atlas d’anatomia en 3D, que permet visualitzar on-line un Atles Anatòmic 3D interactiu, d’un alt rigor científic-metge i que inclou tres atles relacionats amb la anatomia humana:
– Atles 3D d’Anatomia Humana
– Atles de Histologia o Micro Anatomia
– Atles de Radiologia amb més de 14000 imatges radiològiques
– Galeria d’imatges anatòmiques

Aquest Portal d’Anatomia és l’únic en llengua espanyola, està adreçat als docents i als estudiants, conté guies d’estudi i activitats d’avaluació i accés il·limitat a tot el seu contingut.

Per poder executar el Visor3D des de PC/Mac, s’ha de tenir instal·lat l’última versió de Shockwave, l’Adobe Shockwave Player (es pot descarregar gratuïtament des del web d’Adobe). Es recomana també tenir el java actualitzat i executar el pluguin que apareix a la seva primera pàgina (millor utilitzar el navegador Firefox).

Podeu trobar també aquest recurs inclòs dins les Biblioguies que s’han elaborat des de la Biblioteca de Ciències de la Salut.

Recordeu que per accedir als recursos electrònics contractats ho heu de fer des d’un ordinador connectat a la xarxa UdL, o si ho feu fora de la institució us heu de connectar utilitzant el proxy.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s