Exposició Benestar i Salut a través de l’experiència artística

Font: Biblioteca Ciències de la Salut
Font: Biblioteca Ciències de la Salut

Aquesta exposició forma part de les més de 50 composicions que han resultat del projecte adreçat a comprovar els beneficis plaents de la creativitat i l’art com a via per millorar el benestar de les dones que tenen fibromiàlgia.

El projecte s’ha dut a terme per Palmira Rius, professora de la Facultat d’Infermeria de la UDL i Cristina Rodríguez del Centre Dolors Piera d’igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones, amb el suport de la Unitat Especialitzada de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de l’Hospital de Santa Maria de Lleida.

Les participants han treballat al llarg de 9 sessions de caràcter pràctic on s’han abordat tècniques artístiques diverses (collage, acrílic, etc.),

I han pogut comprovar quins són els beneficis de l’art sobre la malaltia, com per exemple: reducció de l’estrès i la intensitat dels estats depressius, ajuda a la comunicació, millora l’autoestima i facilita l’apoderament, etc.

Us animem a que passeu per la Facultat de Medicina (passadís de l’Aula Magna), durant tota aquesta setmana i gaudiu d’aquestes obres, i si voleu saber més sobre la malaltia de la fibromiàlgia, podeu venir a la Biblioteca de Ciències de la Salut i consultar la nostra bibliografia.

 

Un pensament sobre “Exposició Benestar i Salut a través de l’experiència artística

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s