La Nit de la Recerca

mini_9-Lona 250x150cm_colorEl proper 26 de setembre tindrà lloc arreu d’Europa la Nit de la Recerca, un esdeveniment finançat pel Programa Marc de Recerca e Innovació Horizon 2020 de la Unió Europea. L´objectiu principal de la Nit de la Recerca és divulgar la ciència i, en especial, la figura dels investigadors i investigadores a tota la societat. Per a fer-ho, l´IRBLleida obrirà les seves portes, realitzant al llarg del vespre tota una sèrie d’activitats per tal d´acostar al públic en general la vessant més divertida i participativa de la figura dels investigadors i investigadores i estimular les vocacions científiques entre els més joves.

Es podrà fer un recorregut guiat per les instal·lacions de l’IRBLleida en els diferents horaris proposats triant un dels dos circuits que ens ofereixen, realitzant activitats amb els investigadors:

  • Com separar els nutrients dels aliments amb la tècnica de la cromatografia
  • Què és el càncer? Recorregut de la biòpsia fins al tractament personalitzat
  • Fred, fred!
  • Àcid o bàsic? Aquesta és la qüestió

També hi haurà un concurs de dibuix en el que poden participar nens/es i joves en les diferents categories establertes. I finalment una xocolatada popular.

Trobareu més informació a la web de l’IRBLleida i les activitats que es fan en les diferents ciutats europees a l’adreça www.lanitdelarecerca.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s